Dacă suferi de arsuri la stomac, poţi prepara la desert această delicioasă şi simplă reţetă!

Ai nevoie de

750 ml lapte
1 cană orez
7 linguri zahăr
1 esenţă de vanilie
300 g brânză de vaci
4 ouă
1 praf de sare

Mod de preparare

Pui laptele la fiert cu un praf de sare şi jumătate din zahăr. Când dă în clocot, adaugi orezul spălat şi scurs. Laşi să fiarbă până când orezul se înmoaie. Aştepţi să se răcească, după care amesteci cu restul de zahăr, gălbenuşurile, esenţa, brânza. Încorporezi şi albuşurile bătute spumă tare. Ungi cu unt o tavă mai mică şi torni amestecul de orez. Introduci la cuptor, la foc mic, circa o oră. Trebuie să se rumenească deasupra. Laşi să se răcească şi serveşti.

Loading...