Aceste bulete sunt idei grozave de gustare la orice moment al zilei. Se prepară rapid, după o reţetă simplă şi le puteţi consuma imediat scoase din cuptor, cu sosul preferat, ideal dulce-acrişor sau în varianta rece.

Ingrediente

  • boabe de porumb, fierte
  • 1/2 o ceapă, tocată
  • 1 linguriţă de usturoi, tocat
  • 1/2 un ardei gras, tocat
  • 1 lingură de coriandru, tocat
  • 1 ou, bătut
  • 1/4 cană de făină
  • Sare, piper şi ulei

Mod de preparare

Scurgeţi foarte bine boabele de porumb şi amestecaţi-le într-un bol cu ​​ceapa, usturoiul, ardeiul iute, coriandrul şi ceapa.
Adăugaţi oul şi făina şi condimentaţi după gust. Veţi obţine o compoziţie închegată. 

Apoi, faceţi bulete de 1-2 din acest amestec şi aranjaţi-le într-o foaie de copt, pe o tavă.

Băgaţi la cuptor şi coaceţi aproximativ 15-20 de minute. Apoi, se întorc şi se lasă la cuptor încă 10 minute sau până sunt crocante.

Se servesc calde! Poftă bună! 

Loading...