Jumătate de oră şi bulgăraşii sunt gata! Nu ai nevoie de nicun minut în plus pentru a te răsfăţa cu aceşti bulgăraşi dulci!

Ingrediente (12 porţii)

200 g biscuiţi simpli măcinaţi
100 g zahăr pudră
200 g ciocolată de menaj neagră
100 g nuci măcinate plus 4 linguri pentru decorat bulgăraşii
2 linguri pudră de cacao
50 g unt, lapte dulce
2 linguri rom

Cum se prepară

Se rade ciocolata, se amestecă cu zahărul, romul, biscuiţii măcinaţi, pudra de cacao şi nuca măcinată. Pentru a lega compoziţia, se adaugă untul şi lapte, până la consistenţa unui aluat potrivit, uşor de modelat.

Din compoziţia obţinută se modelează bulgăraşi de mărimea unei nuci, care se tăvălesc prin miez de nucă măcinată şi se aşază într-un castron pentru servit. Se lasă la rece până în momentul servirii.

Loading...