Respiraţia urât mirositoare sau halitoza cum este cunoscută în termeni medicali, este neplăcută atât pentru pesoanele care suferă de această afecţiune dar şi pentru persoanele cu care acestea interacţionează. De cele mai multe ori cauza apariţiei este legată de alimentaţia necorespunzătoare.

Dacă te confrunţi cu această problemă este bine să ştii că nu este suficient ca după masă să te speli pe dinţi şi mai apoi să mesteci gumă sau să apelezi la bomboane cu diverse arome. Nu vei face decât să maschezi pentru o scurtă perioadă de timp problema.

O respiraţie urât mirositoare este semnul că există o problemă de sănătate care trebuie tratată imediat. Primul pas este să te vadă un medic specialist şi să te supui unor investigaţii medicale pentru a determina cu exactitate cauza care stă la baza acestei probleme.

Bineînţeles că în cazul în care eşti fumător, consumi frecvent ceapă, usturoi sau alcool, halitoza este prezentă odată cu consumul acestor alimente. Dar dacă îţi sunt străine cele enumerate mai sus, atunci ai nevoie de un consult de specialitate. Iată care ar putea fi celelalte probleme de care trebuie să ţii cont:

Afla mai multe pe adevarul.ro

Loading...