Pentru zilele pe care vrei să le petreci cu prietenii la grătar, aceşti cârnăciori picanţi şi legume la grătar sunt meniul perfect.

Ingrediente

300 g cârnăciori picanţi
1 vânătă subţire
1 ardei gras
1 morcov mare
5-6 roşii cherry
2 ştiuleţi de porumb „în lapte”
frunze de ţelină
rozmarin proaspăt
sare
piper

Mod de preparare

Taie vânăta şi morcovul felii mai grosuţe, roşiile, jumătăţi, şi ardeiul, fâşii. Pudrează toate legumele cu sare şi cu piper, după preferinţă, şi aşază-le pe grătarul bine încins.
2Taie cârnăciorii bucăţi de 5-6 cm şi aşază-i alături de legume pe grătarul încins. Procedează la fel cu porumbul. Ai grijă să se rumenească totul uniform. Când sunt gata, aşază legumele şi cârnăciorii pe un platou, alături de frunze de ţelină şi de crenguţe de rozmarin. Aceste delicatese merg foarte bine împreună cu cartofi copţi umpluţi cu brânză.

Loading...