Încinge grătarul şi răsfaţă-te cu gustul incredibil şi inconfundabil al cârnaţilor de casă la grătar!

Ingrediente

600 g cârnaţi de casă subţiri
2 linguri ulei
piper alb zdrobit
coriandru uscat

Pentru garnitură
frunze de salată verde
roşii coapte
ketchup picant sau dulce

Preparare

Tai cârnaţii bucăţi de aproximativ 20 cm, îi înfăşori sub formă de melc şi înfigi o scobitoare sau un beţişor de frigăruie la capăt, ca să nu se desfacă în timpul preparării.
Ungi cârnaţii cu ulei, îi presari cu coriandru uscat şi cu puţin piper alb mărunţit şi îi frigi pe grătarul bine încins circa 5 minute pe fiecare parte. Alături de cârnaţi, aşezi pe grătar roşii împachetate în folie de aluminiu, pe care le vei servi ca garnitură.Îi serveşti imediat pe frunze de salată verde şi asezonaţi cu ke­tchup picant sau dulce, după preferinţă.

Loading...