N-ai timp de pierdut în bucătărie, dar parcă îţi surâde o gustare delicioasă şi săţioasă? Încearcă cea mai simplă reţetă de aripioare, cu gust savuros de usturoi.

Ingrediente pentru cea mai simplă reţetă de aripioare cu usturoi

  • 500 g de aripioare
  • ulei
  • sare şi piper
  • praf de usturoi

Mod de preparare pentru cea mai simplă reţetă de aripioare cu usturoi

Aripioarele se spală bine şi se pârlesc pe flacăra de la aragaz. Se taie în două şi se freacă bine cu sare şi piper. Se adaugă peste ele şi praful de usturoi, dar n-ar fi rău să adaugi şi un căţel sau doi striviţi în tigaie, pentru un plus de aromă.

Pune ulei în tigaie şi prăjeşte-le pe ambele părţi. Scoate-le pe şerveţele de hârtie pentru a absorbi surplusul de ulei. Se servesc calde.

Poftă bună! 

Loading...