Cea mai simplă reţetă de tartă cu ciuperci

tarta ciuperci jpeg

O reţetă uşoară, simplu de preparat, tarta cu ciuperci poate fi pregătită de Sărbători sau atunci când ai invitaţi la masă.

Ingrediente

1 kg ciuperci feliate 5-6 foi aluat foitaj 120 g unt 2 cepe tocate 1 căţel de usturoi pisat pătrunjel tocat, după gust ceapă verde tocată, după gust 100 g brânză sau caşcaval 1 ou zeama de la 2 lămâi sare piper

Mod de preparare – Tartă cu ciuperci

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Căleşti usturoiul şi ceapa în untul topit aproximativ 1 minut. Adaugi ciupercile şi le ţii pe foc încă 3-5 minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Iei de pe foc şi încorporezi brânza rasă, pătrunjelul, ceapa verde, zeama de lămâie şi oul bătut. Aşezi foile de aluat într-o tavă rotundă, îndoind marginile. Torni umplutura şi dai la cuptor 20 de minute. Serveşti imediat.

Sursa http://www.kj.com/blog/mushroom-tart

http://www.kj.com/blog/mushroom-tart