O reţetă uşoară, simplu de preparat, tarta cu ciuperci poate fi pregătită de Sărbători sau atunci când ai invitaţi la masă.

Ingrediente

1 kg ciuperci feliate
5-6 foi aluat foitaj
120 g unt
2 cepe tocate
1 căţel de usturoi pisat
pătrunjel tocat, după gust
ceapă verde tocată, după gust
100 g brânză sau caşcaval
1 ou
zeama de la 2 lămâi
sare
piper

Mod de preparare – Tartă cu ciuperci

Preîncălzeşti cuptorul la 176 °C. Căleşti usturoiul şi ceapa în untul topit aproximativ 1 minut. Adaugi ciupercile şi le ţii pe foc încă 3-5 minute. Condimentezi cu sare şi piper, după gust.

Iei de pe foc şi încorporezi brânza rasă, pătrunjelul, ceapa verde, zeama de lămâie şi oul bătut. Aşezi foile de aluat într-o tavă rotundă, îndoind marginile. Torni umplutura şi dai la cuptor 20 de minute. Serveşti imediat.

Sursa http://www.kj.com/blog/mushroom-tart

Loading...