Ai descoperit, în sfârşit, un desert care este la fel de bun pentru corpul tău, precum este şi pentru papilele tale gustative. Acest mousse de ciocolată decadent are o textură bogată şi cremoasă, pe care o împrumută de la avocado, un ingredient delicios care are o doză mare de magneziu. Mineralul este benefic îndeosebi în sarcină, pentru a scăpa de crampele musculare de la picioare.

De asemenea, avocado conţine acid folic, o substanţă nutritivă foarte importantă pentru dezvoltarea neurologică a bebeluşului tău. Atunci când mergi la supermarket, caută fructe de avocado care să nu fie nici prea tari, dar nici prea moi, şi decorează-ţi spuma de ciocolată cu fructe proaspete sau fulgi de nucă de cocos.

Cel mai bun mousse de ciocolată – Ingrediente

2 avocado mari (pulpa scoasă cu o lingură)
1 banană mare, coaptă
35-40 g pudră de cacao (neîndulcită)
60 ml lapte de cocos
60 ml sirop de arţar
1 linguriţă coajă rasă de portocală
1 linguriţă esenţă de vanilie
½ linguriţă scorţişoară măcinată
1 praf de pudră de chilli sau piper cayenne, opţional
1 praf de sare

Cel mai bun mousse de ciocolată – Mod de preparare

Pui toate ingredientele în recipientul unui blender şi amesteci până obţii o cremă omogenă. Dacă este nevoie, cureţi pereţii vasului cu o lingură şi amesteci la blender. Serveşti imediat dacă vrei. Acest mousse de ciocolată poate fi păstrat într-un recipient etanş la frigider cel mult 2 zile. Pentru servire, aşezi crema în boluri mici şi decorezo după imaginaţie.

Sursa + foto: www.fitpregnancy.com

Salată de năut (gravide)

Cea mai bună limonadă care combate greţurile (gravide)

Pui cu ciuperci şi orez (gravide)

Smoothie cu iaurt şi spanac (gravide)

Salată cu mere şi varză Kale (gravide)

Loading...