Îi mulţumim lui Marius Dvornic din Curtea de Argeş pentru această reţetă.

Ingrediente

200 g făină
6 ouă
400 g şuncă
150 g brânză tare
200 ml lapte
5 felii de gogoşar murat
3 castraveţi
4 linguri de ulei
1 praf de copt
sare
piper după gust

Mod de preparare

Tai şunca în cuburi, brânza o fărâmiţezi cu furculiţa sau o poţi da pe răzătoarea mare, gogoşarul murat şi castraveţii îi tai cubuleţe. Baţi ouăle până devin spumă, adaugi laptele, apoi făina împreună cu praful de copt, amesteci până se omogenizează, pui uleiul. Adaugi brânza, şunca, gogoşarii şi castraveţii, sare şi piper după gust, amesteci cu o spatulă. Compoziţia rezultată o pui în două tăvi de chec, pe care le îmbraci cu hârtie de copt. Dai la cuptor până se rumeneşte, aproximativ 45 de minute.

Loading...
Evaluează articolul