Îi mulţumim lui Alice Cojan din Bistriţa Năsăud pentru această reţetă de post.

Ingrediente

2 căni făină
1 cană zahăr
1/2 cană ulei
1 lingură zahăr vanilat
1 cană apă
1 praf de copt
3 linguri nucă de cocos
2 linguri cacao
2 linguri dulceaţă de vişine
zahăr pudră

Mod de preparare

Pui într-un vas zahărul, uleiul, apa, făina şi zahărul vanilat, apoi mixezi până când obţii o compoziţie omogenă. Împarţi aluatul obţinut în două, iar în una dintre ele adaugi dulceaţa, cacaua şi omogenizezi. În cea de-a doua pui nuca de cocos, amesteci şi tapetezi o tavă. Răstorni din cele două compoziţii, alternativ, şi dai tava la cuptorul încins 45 de minute. Îl scoţi, îl laşi 10 minute în tavă la răcorit, apoi îl dai cu zahăr pudră.

Loading...