Mulţumim Ionelei Badea din Bucureşti pentru această reţetă!

Ingrediente

pentru partea galbena:

6 galbenusuri
3 linguri faina
3 linguri zahar
3 linguri ulei
1/2 lingurita praf copt
esenta rom

pentru dunga neagra:

3-4 linguri cacao

pentru partea alba:

6 albusuri
3 linguri faina
3 linguri zahar pudra
3 linguri ulei
1/2 lingurita praf copt
esenta vanilie

Mod de preparare

Batem galbenusurile cu zaharul pana compozitia devine cremoasa. Adaugam uleiul, esenta de rom, apoi faina si praful de copt. Omogenizam. Albusurile le batem spuna tare apoi adaugam zaharul pudra si mixam pana compozitia devine tare si lucioasa ca o bezea. Adaugam uleiul si esenta de vanilie iar la final incorporam faina si praful de copt. Punem in tava compozitia galbena. Cernem deasupra cacao astfel incat sa fie acoperita intreaga suprafata a checului. Apoi punem deasupra compozitia alba si nivelam. Dam la cuptor la foc mic pana se rumeneste. Lasam sa se raceasca complet apoi il taiem felii.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.

Loading...