Domana Iorgu Marcela din Bucureşti ne-a îndulcit ziua cu cea mai bună reţetă de cheesecake cu ciocolată şi mure.

De ce ai nevoie pentru ciocolată cu cheesecake cu ciocolată şi mure

Pentru cremă:1 kg cremă de brânză, 4 ouă, 150-200 grame zahăr, 3 linguri smântână, 3 linguri făină, 2 plicuri zahăr vanilat, 1 esenţă de vanilie, coaja de la o lămâie mică, 100 grame ciocolată mărunţită.

Baza cu biscuiţi:250 grame biscuiţi,100 grame unt topit
Topping: 100 grame ciocolată, 30 grame unt, mure proaspete

Cum se prepară cheesecake cu ciocolată şi mure

Mărunţeşti bine biscuiţii şi apoi amesteci cu untul până ce compoziţia arată ca şi nisipul ud. Pui amestecul de biscuiţi într-o tavă şi presezi bine,apoi laşi la cuptor 10 minute.

Crema de brânză o mixezi cu zahărul 2-3 minute,adaugi smântână,ouăle,făina şi mixezi încă 1 minut,apoi adaugi aromele, ciocolata şi amesteci uşor pentru a omogeniza compoziţia.Pui crema de brânză peste biscuiţi şi laşi la cuptor 1 oră şi 20 de minute la foc mic. Apoi laşi cheesecake-ul să ajungă la temperatura camerei.
Ciocolata împreună cu untul le topeşti pe foc mic şi pui amestecul peste cheesecake-ul răcit.Ornezi cu mure proaspete şi laşi la frigider câteva ore.

Loading...
Evaluează articolul