Ciorbă de fasole verde cu borş

ciorba de pastai cu smantana jpeg

Urmează paşii recomandaţi de noi pentru prepararea acestei ciorbe de fasole verde cu borş şi vei obţine un start al meniului de prânz foarte gustos. Este o reţetă clasică, nimic dificil de preparat.

Ciorbă de fasole verde cu borş - Ingrediente

450 g fasole verde 2 morcovi 2 cepe 1 legătură leuştean 1 legătură pătrunjel 2 l apă călduţă 1 ţelina mică ulei sare piper 500 ml borş

Ciorbă de fasole verde cu borş - Mod de preparare

Cureţi şi speli legumele. Tai păstăile de fasole în două, toci mărunt ceapa şi tai cubuleţe morcovul şi ţelina. Căleşti în oala în care vei face ciorba ceapa, morcovul şi ţelina. Fierbi borşul separat. Adaugi peste legume fasolea verde. Apoi torni, puţin câte puţin, apa călduţă şi laşi la fiert. Când legumele s-au fiert torni borşul, amesteci, apoi condimentezi după gust cu sare şi piper. Opreşti focul şi presară verdeaţă tocată din abundenţă. Serveşti ciorba de fasole verde caldă cu ardei iute şi pâine prăjită.