Creveţii sunt o variantă rapidă pentru cină, motiv pentru care îţi propunem să-i încerci ori de câte ori îţi doreşti să mănânci ceva uşor.

Creveţi în unt - ingrediente:

- două linguri de unt nesărat
- 500 de grame de creveţi curăţaţi
- trei căţei de usturoi
- 200 ml de supă de pui
- zeama obţinută dintr-o lămâie
- câteva fire de pătrunjel verde
- sare şi piper, după gust.

Creveţi în unt - mod de preparare:

Pune untul la topit într-o tigaie mare, după care adaugă creveţii.

Condimentează cu sare şi piper, iar apoi scoate-i din tigaie.

Adaugă usturoiul pisat pentru un minut, iar apoi toarnă supa de pui şi sucul de lămâie şi lasă să fiarbă.

Adaugă alte două linguri de unt şi creveţii şi lasă totul să fiarbă.

Serveşte creveţii cu pătrunjel proaspăt tocat mărunt.

Poftă bună!

Loading...