Albă ca Zăpada în culori

Alba ca zapada in culori jpeg

Îi mulţumim Feliciei Vanea din Bucureşti pentru această reţetă!

Ingrediente

4 ouă 20 linguri zahăr 20 linguri lapte 20 linguri ulei 2 linguriţe amoniac stins cu zeamă de lămâie 1 kg făină sare nucă de cocos

6 plicuri budincă (ciocolată, fistic, caramel, frişcă, lămâie, căpşuni)

3 l lapte (câte 500 ml pentru fiecare plic)

24 linguri zahăr (4 linguri la fiecare plic)

Mod de preparare

Mixezi ouăle cu zahărul până devin cremoase, adaugi laptele, uleiul, amoniacul stins, sarea şi făina. Dai aluatul 30 de minute la rece. Împarţi aluatul în şase părţi egale, apoi coci şase foi pe fundul tăvii de aragaz, tapetată cu hârtie de copt. Le laşi până se rumenesc uşor. Prepari în vase diferite budincile conform instrucţiunilor de pe plic. Aşezi prima foaie pe un platou, întinzi una din budinci, după care repeţi procedeul până termini foile şi cremele. Deasupra presari un strat mai gros de nucă de cocos. Dai prăjitura la rece cel puţin 2 ore.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg