Borş de crap

1 captura de ecran din 2019 08 13 la 18 38 18 png png

Îi mulţumim Vioricăi Trică, din Râmnicu Vâlcea, pentru această reţetă de borş de crap pe care promitem să o încercm cât de curând.

Ingrediente:

1 cap de crap

1 coadă de crap

2 l apă

500 ml borş 1 morcov mic 1 rădăcină mică de pătrunjel

1 ceapă mare

1 lingură orez sau paste făinoase

verdeață

sare, după gust

Mod de preparare:

Pui la fiert legumele tăiate mărunt împreună cu orezul sau cu pastele. Când legumele sunt aproape fierte, adaugi bucățile de peşte, sare, după gust şi borşul fiert separat. Ții pe foc 15-20 de minute, apoi adaugi verdeața mărunțită şi dai deoparte.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg