Brioşe aperitiv

briose aperitiv jpeg

Mulţumim Elizei Corovanca din galaţi pentru această reţetă.

Ingrediente 4 ouă 4 linguri făină cu vârf 150 g caşcaval 150 g şuncă presată 150 g ciuperci 150 g măsline negre, fără sâmburi 1 linguriţă praf de copt sare piper 

Mod de preparare

Dai caşcavalul prin răzătoare, tai bucăţele şunca, ciupercile, măslinele şi le pui într-un bol. Separi gălbenuşurile de albuşuri. Încorporezi gălbenuşurile în amestecul din bol, adaugi făina în ploaie, praful de copt, sarea şi piperul şi omogenizezi. Separat, baţi albuşurile spumă şi le amesteci în compoziţie. Într-o tavă de brioşe, torni din aluat şi-o dai la cuptorul încins până când brioşele trec testul scobitorii. Serveşti brioşele calde sau reci.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg