Bruschete cu bacon şi sos de roşii

Bruschetele sunt un preparat uşor de făcut şi care este gata în scurt timp. Doamna Vasilica Burcea ne-a convins să le încercăm în acest weekend.
Ingrediente
150 g bacon afumat
100 g brânză mozzarella
100 g caşcaval
250 g roşii în bulion
1 ceapă roşie
2 căţei de usturoi
2 linguriţe ulei
1 linguriţă zahăr
2 crenguţe cimbru
sare
piper
10 felii de pâine veche
Cum se prepară
Tai baconul cubuleţe şi le prăjeşti în ulei, cu ceapa roşie tocată şi cu usturoiul. Când ceapa devine sticloasă adaugi zahărul şi roşiile tăiate mărunt. Laşi sosul să fiarbă câteva minute, apoi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Mărunţeşti brânza şi tai fin caşcavalul. Frigi feliile de pâine pe ambele părţi. Pui sosul obţinut pe fiecare felie de pâine prăjită, apoi presari mozzarella, caşcaval şi frunzuliţe de cimbru. Le aşezi în tava cu hârtie de copt şi le laşi în cuptorul preîncălzit aproximativ 10 minute.