Bucuria fructelor

bucuria fructelor jpeg

Mulţumim Feliciei Vanea din Bucureşti pentru această reţeră sănătoasă, rapidă şi uşoară!

Ingrediente Pentru aluat 16 ouă 16 linguri zahăr 16 linguri făină 16 linguri ulei 2 pliculeţe praf de copt cu şofran 4-5 pliculeţe zahăr vanilat fructe, după gust şi imaginaţie

Crema de vanilie

4 plicuri budincă de vanilie

2 l lapte

14 linguri zahăr

400 g iaurt cu vanilie

3 plicuri gelatină

vişine din compot

4-5 plicuri tort-gelee transparent

Mod de preparare

Pentru aluat, amesteci făina cu praful de copt. Mixezi ouăle cu zahărul tos şi cu cel vanilat până îşi dublează volumul şi devin o cremă. Încorporezi, uşor, uleiul şi amestecul cu făină. Tapetezi o tavă, torni amestecul şi o dai la cuptorul încins 35-40 de minute, la foc mediu. O laşi la răcit.

Prepari crema de vanilie cu lapte conform indicaţiilor de pe ambalaj, dai de pe foc şi adaugi în ea gelatina pregătită conform instrucţiunilor de pe plic. Încorporezi iaurtul şi vişinele scurse bine. Întinzi crema peste pandişpan, apoi decorezi prăjitura cu fructele dorite de tine, peste care torni tortul-gelee transparent, preparat conform indicaţiilor.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg