Budincă de legume

Budinca de legume jpeg

Îi mulţumim Ginei Mancaş din Bârlad pentru că ne-a trimis această reţetă.

Ingrediente

300 g cartofi 300 g dovlecei 300 g roşii 300 g ardei gras 300 g ceapă 200 g orez apă sare ulei mărar pătrunjel

Mod de preparare

Ungi o cratiţă cu ulei. Speli legumele, le cureţi şi le tai rondele. Aşezi în oală o parte din cartofi, din dovlecei, pui jumătate din cantitatea de orez şi puţină sare. Adaugi deasupra ardeiul gras, roşiile, după care pui restul de cartofi, de ardei gras, de orez. Peste legume aşezi felii de roşii şi verdeaţa tocată. Torni peste ele două ceşti de apă şi dai la cuptor 20 de minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg