Bulz moldovenesc cu afumătură

Pentru acest bulz moldovenesc cu afumătură nu ai nevoie de multe ingredinte şi nici de prea mulţi bani. Gustul va fi desăvârşit, iar de ast te vei convinge numai după ce vei prepara reţeta propusă de noi şi culeasă de pe meleaguri moldoveneşti.
Bulz moldovenesc cu afumătură – Ingrediente
500 ml apă 300 g mălai 200 g caşcaval 200 g cârnaţi afumaţi sare ulei pentru prăjit
Bulz moldovenesc cu afumătură – Mod de preparare
Prepari o mămăligă din apă, 200 g mălai şi un praf de sare, apoi o laşi să se răcească cât să o poţi modela. Tai bucăţele caşcavalul şi feliuţe de cârnaţi afumaţi. Iei cu mâna udă din mămăliga călduţă, pui în mijloc bucăţele de caşcaval şi de şuncă şi formezi un bulz. Procedezi astfel până termini mămăliga, caşcavalul şi şunca. Tăvăleşti bulzurile prin mălaiul rămas şi le prăjeşti în ulei încins.