Cheesecake fără coacere

Cheesecake fara coacere 1 jpeg

Îi mulţumim Ralucăi Turca din Iaşi pentru această reţetă de prăjitură fără coacere!

Ingrediente

Pentru blat 400 g biscuiţi de cacao 150 g unt topit

600 g cremă de brânză

500 ml frişcă lichidă

250 g zahăr pudră

100 ml lapte

20 g gelatină

esenţă de vanilie

300 g căpşuni

100 ml apă rece

100 g zahăr

10 g gelatină

Mod de preparare

Pentru blat, fărâmiţezi biscuiţii şi îi amesteci cu untul topit. Pui compoziţia în tava cu pereţi detaşabili şi presezi uniform. Pentru cremă, mixezi brânza cu zahărul pudră, adaugi treptat frişca, apoi gelatina dizolvată în laptele uşor încălzit. Pui esenţa de vanilie şi mixezi încă 20 de minute. Torni compoziţia peste blatul de biscuiţi şi dai la frigider cel puţin 6 ore. Pentru decor, pui la fiert căpşunile cu zahărul şi laşi 10 minute. Torni amestecul în blender, adaugi gelatina topită şi închegată în apa rece, apoi pui jeleul peste tort şi ţii la frigider 2 ore.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg