Chiftele de dovlecei

chiftele rosii jpeg

Poţi impresiona cu un aperitiv delicios, dacă vei prepara această reţetă uşoară cu chiftele de dovlecei. Ne-a fost timisă de o cititoare, Bianca raluca Panazan, din Braşov.

Ingrediente

1 zucchini 1 morcov 1 ceapă mica 2 linguri de ricotta cu mărar şi boia dulce 1 ou 2 linguri de făină ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Dovlecelul -zucchini se spala bine si se da pe razatoarea mare cu tot cu coaja. Morcovul se curata de coaja si se da pe razatoare. Ceapa o taiem cat mai marunt,amestecam cu dovlecelul si morcovul.

Se pune oul, faina, ricotta si condimetele si se amesteca pana se omogenizeaza ingredientele. Se ia cu o lingura din compozitie si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie.

Aceste chiftele de dovlecei se servesc atat calde cat si reci.

Chiftele ardelenesti

Chiftele ardelenesti

Chiftele cu orez si sos Marinara

Chiftele cu orez si sos Marinara

Chiftele de varza

Chiftele de varza

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.