Chiftele de dovlecei cu parmezan şi susan

chiftele de dovlecei cu parmezan si susan jpeg

Mulţumim Biancăi Panazan din Braşov pentru reţetă!

Ingrediente

1 dovlecel mare 2 linguri parmezan ras 1 ou 1 lingură făină 1-2 fire ceapă verde mărar proaspăt pesmet cât cuprinde piper boia dulce 1-2 linguri seminţe susan sare ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Cureţi dovlecelul de coajă şi de seminţe, îl dai prin răzătoarea mare, presari sare, îl laşi deoparte câteva minute, apoi îl storci. Îl pui într-un castron şi adaugi parmezanul, oul, ceapa verde şi mărarul tăiate mărunt, seminţele de susan şi pesmet, atât cât să obţii o compoziţie mai groasă. Presari boia dulce şi piper, după gust, şi formezi chifteluţe şi le dai prin făină. Torni ulei într-o tigaie şi le prăjeşti pe ambele părţi, apoi le scoţi pe un şerveţel de bucătărie, pentru a absorbi excesul de grăsime. Serveşti cu mujdei.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg