Chifteluţe cu miez de caşcaval

chiftelute cu miez de cascaval jpeg

Mulţumim pentru reţetă Sandrei Alice Cojan din comuna Braniştea! Sunt foarte gustoase!

Ingrediente

500 g carne de porc tocată 150 g caşcaval 1 ou sare piper 2 felii pâine 1 căpăţână usturoi 50 ml ulei 1 legătură pătrunjel, opţional

Mod de preparare

Faci compoziţia de chiftele din carnea tocată pe care o amesteci cu pâinea înmuiată în apă şi stoarsă foarte bine, usturoiul pisat, oul, sare, piper, după gust. Opţional, poţi adăuga şi o legătură de pătrunjel verde, tăiată fin. Caşcavalul îl tai în cuburi, 2/2 cm, apoi formezi chifteluţe şi-l introduci în mijlocul lor. Le prăjeşti în baie de ulei şi le scoţi pe

hârtie absorbantă.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg