Chifteluţe de dovlecei

Mulţumim Vioricăi Trică din judeţul Vâlcea pentru că ne-a trimis la redacţie această reţetă!
Ingrediente 1-2 dovlecei potriviti 2 oua 4 linguri cu faina 4 catei de usturou patrunjel sare piper ulei
Mod de preparare
Dovleceii se spala bine,se sterg si se dau prin razatoarea mare.Presaea-i cu un praf de sare,pune-i intr-o strecuratoare si lasa-i asa 30 de minute.Separat,se bat oule cu un praf de sare si piper.Se adauga dovleceii scursi,usturoiul pisat,patrunjelul tocat fin si faina.Se amesteca compozitia pana pana se omogenizeaza bine.Compozitia trebuie sa fie bine legata,dar nu foarte tare.Se ia din compozitie cu lingura,se pun in uleiul incins si se rumenesc pe ambele parti.Se scot pe hartie absorbanta si se servesc ca aperitiv reci sau calde.Se pot servi si cu smantana.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.