Chifteluţe pufoase cu spanac

IMG 20170311 155024 jpeg

Această reţetă de chifteluţe se va număra cu siguranţă printre preferatele tale. Doamna Felicia Vanea din Bucureşti o prepară des.

De ce ai nevoie pentru chifteluţe cu spanac

450 g spanac congelat

150 g telemea de vacă

150 g telemea de capră

450 g carne de pui tocată

2 linguri pesmet

1-2 căţei de usturoi, opţional

6 ouă

susan

făină

sare, după gust

piper, după gust

ulei, pentru prăjit

salată verde

ridichi

Cum se prepară chifteluţele cu spanac

Opăreşti spanacul în apă cu sare câteva minute şi îl laşi la scurs. Îl tai mărunt, îl amesteci cu cele două tipuri de telemea rase, carnea, ouăle, usturoiul pisat, pesmetul, sare şi piper, după gust. Omogenizezi compoziţia şi fomezi chifteluţele. Jumătate dintre ele le dai prin făină, iar pe restul le treci prin susan.

Le prăjeşti în ulei încins, la foc mic spre mediu, până devin aurii. Le serveşti pe pat de salată verde alături de ridichi.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg