Ciocolată cu cremă de fructe

Îi mulţumim Nastasiei Mărginean din Târgu-Mureş pentru această reţetă specială.
Ingrediente
350 g ciocolată neagră 300 g zmeură sau fructe de pădure 50 g zahăr 250 g frişcă 1 plic gelatină
Mod de preparare
Topeşti ciocolata pe baie de aburi, torni un strat subţire în forme de silicon şi dai la frigider. După ce s-a întărit, ungi şi pereţii formei cu ciocolată şi dai iar la rece. Pui pe foc zmeura sau fructele, adaugi zahărul şi laşi să clocotească, până când se topeşte zahărul. Mixezi cu blenderul, apoi dai prin sită. Adaugi gelatina hidratată. Baţi frişca şi o amesteci cu fructele. Torni compoziţia în formele de silicon, peste ciocolată. După ce s-a întărit puţin spuma, adaugi restul de ciocolată topită şi dai la congelator câteva ore.