Ciocolată de casă

poze 403 jpeg

Alexandra Coleşniuc din localitatea Dorohoi, judeţul Botoşani, fidelă cititoare a revistei noastre, ne-a trimis la redacţie o delicioasă reţetă de ciocolată de casă. Iată cum se face:

Ingrediente

100 ml apă 500 g zahăr 500 g lapte praf 100 g nuci tocate 1 fiolă esenţă rom 3 linguri cacao

Mod de preparare

Apa se pune la fiert cu zahărul, se lasă circa 15 minute cât să se facă un sirop şi se ia de pe foc.

Se adaugă esenţa, cacaua, nucile şi laptele praf şi se amestecă energic ca să nu se formeze cocoloaşe. Eu am folosit mixerul. Se pune într-o formă cu hârtie de copt şi se dă la rece.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.