Ciorbă de fasole păstăi

20170806 211625 jpeg

Doamna Cristina Ivaşcu ne-a trimis o reţetă numai bună pentru zilele de post.

De ce ai nevoie pentru ciorbă

500 g fasole păstăi

2 cepe medii

2 morcovi

2 ardei capia

2-3 roşii

¼  ţelină

mărar, câteva fire

2 linguri ulei

sare

Cum se prepară ciorba de fasole păstăi

Tai codiţele păstăilor de fasole, le speli şi le rupi în două-trei bucăţi şi le opăreşti 10 minute în apă cu sare. Opăreşti roşiile, le descojeşti şi le tai cubuleţe. Încingi uleiul şi căleşti ceapă mărunţită, apoi adaugi mărcovii şi ardeii tăiaţi, amesteci două minute şi pui ţelina făcută bucăţele. Torni apă, laşi câteva minute să dea în clocot şi răstorni roşiile. Acoperi şi laşi să fiarbă, iar când morcovii sunt fierţi pe jumătate pui fasolea, completezi cu apă şi presari sare, după gust. Când legumele s-au fiert pui mărarul tăiat fin.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg