Ciorbă de fasole verde
O reţetă de post cu ciorbă de fasole verde pe care ne-a trimis-o Stănescu Ion din Timişoara. Vă mulţumim. Aşteptăm de la voi şi alte reţete de post. Ni le puteţi trimite la adresa retete@click.ro!
Ingrediente:
fasole verde congelată 1 ceapă 2 morcovi o bucată ţelina un pătrunjel rădacină o conservă de roşii în bulion sare puţin ulei frunze de pătrunjel
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa, se toacă mărunt şi se pune într-o oală cu puţin ulei la fel se procedează şi cu rădacinoasele: morcovul, ţelina şi pătrunjelul, se curăţă, se toacă mărunt şi se pun în oală.
Se pune oala pe foc mic câteva minutele, apoi se adaugă fasolea verde şi se umple oala cu apă. Se lasă să fiarbă. După ce au fiert legumele se adaugă roşiile din conservă tocate şi bulionul respectiv. Se condimentează ciorba de fasole verde cu sare după gust şi se mai lasă pe foc aproximativ 10-15 minute.
Când se ia oala de pe foc se adaugă pătrunjelul verde tocat şi se acoperă ciorba de fasole verde cu un capac câteva minute, apoi se poate servi.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.
Salata de linte cu fasole verde