Ciulama de ciuperci

Astăzi ni s-a făcut poftă de o porţie de ciulama de ciuperci după reţeta doamnei Laura Maria Din din Râmnicu-Vâlcea.
De ce ai nevoie pentru ciulama de ciuperci
1 kg ciuperci amestecate (champignon albe, brune şi Pleurotus)
3 cepe mici
5-6 căţei de usturoi
200 ml smântână pentru gătit
1 lingură de făină
1 lingură de ulei
sare
piper
pătrunjel, după gust
mămăligă
Cum se prepară ciulamaua de ciuperci
Toci ceapa mărunt şi o pui la călit într-o lingură de ulei, apoi adaugi ciupercile tăiate felii subţiri, sare şi piper, după gust. Laşi pe foc până se înmoaie. Amesteci smântâna pentru gătit cu o lingură de făină, cu usturoiul zdrobit şi torni peste ciuperci. Mai laşi câteva minute pe foc, opreşti focul şi presari pătrunjelul tocat. Serveşti cu mămăligă.