Ciulama de ciuperci

din laura maria jpeg

Astăzi ni s-a făcut poftă de o porţie de ciulama de ciuperci după reţeta doamnei Laura Maria Din din Râmnicu-Vâlcea.

De ce ai nevoie pentru ciulama de ciuperci

1 kg ciuperci amestecate (champignon albe, brune şi Pleurotus)

3 cepe mici

5-6 căţei de usturoi

200 ml smântână pentru gătit

1 lingură de făină

1 lingură de ulei

sare

piper

pătrunjel, după gust

mămăligă

Cum se prepară ciulamaua de ciuperci

Toci ceapa mărunt şi o pui la călit într-o lingură de ulei, apoi adaugi ciupercile tăiate felii subţiri, sare şi piper, după gust. Laşi pe foc până se înmoaie. Amesteci smântâna pentru gătit cu o lingură de făină, cu usturoiul zdrobit şi torni peste ciuperci. Mai laşi câteva minute pe foc, opreşti focul şi presari pătrunjelul tocat. Serveşti cu mămăligă.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg