Clătite cu două umpluturi

clatite doua umpluturi jpeg

Mulţumim Erminei Mariana Vlăsceanu din localitatea Olteniţa, judeţul Călăraşi pentru reţeta trimisă la redacţie!

Ingrediente

6 oua 6 linguri cu zahar 6 linguri cu ulei 6 linguri cu bere 300 ml lapte (fiert si racit) 300 ml apa minerala sau sifon esenta de vanilie faina cat cuprinde.

Mod de preparare

Se freaca ouale cu zaharul apoi se adauga uleiul si berea. Laptele se amesteca cu apa minerala si se adauga peste oua alternand cu faina proaspat cernuta . Compozitia trebuie sa fie moale pentru a se intinde usor in tigaie. Compozitia se tine la frigider cca 30 minute. Se incinge bine tigaia apoi se unge cu ulei. Se ia cu un polonic din compozitie si se pune in tigaie miscand tigaia rapid pentru a se intinde uniform. Se coace clatita pe ambele parti apoi se repeta operatiunea pana cand se coc toate clatitele. Se ia o clatita si se unge cu gem apoi se pune a doua clatita peste care se pune branza razuita si se ruleaza clatitele.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.