Cornuleţe Ravioli cu gem de căpşuni şi nucă

Când ai poftă de ceva dulce, noi îţi recomandăm cornuleţe Ravioli cu gem de căpşuni şi nucă. Reţeta o avem de la doamna Antonia Năstase din Bucureşti.
Pentru aluat
200 g untură
100 g iaurt
2 ouă
1 cub de drojdie
1 praf de sare
făină cât cuprinde
Pentru umplutură
300 g gem de căpşuni
150 g nuci mărunţite
zahăr pudră, pentru decor
Amesteci toate ingredientele pentru aluat şi frămânţi până devine foarte consistent. Îl întinzi pe masă, într-o foaie subţire, şi îl decupezi cu un pahar pentru a forma cerculeţe. Pentru umplutură, amesteci gemul de căpşuni cu nucile mărunţite. Pe fiecare cerculeţ de aluat, pui în mijloc o linguriţă şi închizi sub forma unei semilune. Aşezi cornuleţele în tava tapetată şi le dai la cuptor 25 de minute, la foc mediu. Când sunt calde, le dai prin zahăr pudră.