Cornuleţe umplute cu gem şi nuci

Cornulete jpeg

Această reţetă de cornulete umplute cu gem si nuci am primit-o de la cititoarea noastră Tudor Eugenia. Este un deliciu pentru cei mici!

Ingrediente:

1 ou 1 cană de untură 3 căni de faină 1 cană apă călduţă un praf de sare

gem (după preferinţe)

nuci

Mod de preparare:

Se amesteca untura cu faina, oul , sarea şi apa calduţă. Se framântă până devine un aluat nelipicios. Aluatul se împarte în bucăţi care se întind în forma rotundă, se taie cu cuţitul în triunghiuri cu vârful în centru, se pune umplutură pe fiecare, pe partea exterioară şi se ruleză. Se pun aceste cornulete umplute cu gem si nuci în cuptor până se rumenesc, apoi se dau prin zahăr pudră. Poftă bună!

Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat

Cornulete pufoase cu dulceata

Cornulete pufoase cu dulceata

Cornulete din aluat de foitaj

Cornulete din aluat de foitaj

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititoarele noastre şi aparţin acestora. Mulţumim.