Cornuri cu ciocolată şi rahat

Ai nevoie de
Pentru aluat
1 kg făină
1 praf de sare
200 g zahăr
1 esenţă vanilie
60 g drojdie
500 ml lapte
2 ouă
100 g unt (sau margarină)
Pentru umplutură
cremă de ciocolată (finetti)
rahat
Încălzeşti laptele, adaugi drojdia, zahărul, sarea, esenţa de vanilie şi amesteci până se omogenizează. Într-un alt vas cerni făina, pui ouăle, untul topit (margarina) şi torni peste prima compoziţie.
Frămânţi aluatul şi îl laşi să crească la loc cald. Îl întinzi cu sucitorul, tai triunghiuri şi le umpli cu cremă de ciocolată şi rahat. Rulezi cornurile, le aşezi într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi le laşi să mai crească. Ungi cu un ou bătut cornurile şi le presari cu zahăr înainte de a le da la cuptorul preîncălzit. Laşi până se rumenesc frumos.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.