Coşuleţe de roşii cu ochiuri

Am şi uitat de această simplă şi delicioasă reţetă. De fapt, mai simplu nici nu se poate. Noroc că ne-a amintit de ea, Angelica Maria Trică cititoare fidelă a revistei noastre.
Ingrediente
4 roşii potrivite 4 ouă sare piper cimbru
Mod de preparare
Se spală roşiile, se taie un căpăcel şi se scoate miezul, după care se pun la scurs. Se sparg ouăle şi se pune câte unul în fiecare roşie, se sărează şi se piperează, după gust, şi se pun într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt.
Se dă tava în cuptorul încins în prealabil şi se lasă până când ouăle ajung la consistenţa dorită. Înainte de a servi coşuleţele de roşii cu ouă, se presară cu cimbru proaspăt.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.