Cuscus cu ciuperci

IMG 8230 jpeg

Bianca Raluca Panazan, cititoare fidelă a revistei noastre, ne-a trimis la redacţie o delicioasă reţetă de cuscus cu ciuperci. Încearc-o şi tu!

Ingrediente

1 pahar de cuscus 120 g 1 pahar de apă 180 g 1 ceapă roşie 1/2 cutie de ciuperci ulei de măsline vegeta,ghimbir

Mod de preparare

Într-o tigaie punem ulei de măsline şi ceapa tocată mărunt la călit. Ciuperciile se scurg de zeamă şi se taie mai mărunt.

Într-o crăticioară se pune apa la fiert cu un praf de sare, când începe să clocotească se adaugă praful de cuscus.

Se pun condimentele şi se amestecă frecvent (altfel riscaţi să se lipească). Dacă mai este nevoie de apă, se mai adaugă până când cuscusul este făcut.

Se adaugă cuscusul în tigaie peste ciuperci, se lasă câteva minute amestecând mereu. Se serveşte ca şi garnitură sau ca fel de mâncare.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.