Desert la pahar

desert la pahar jpeg

Îi mulţumim lui Bogdan Sabangianu din Tulcea pentru această delicioasă reţetă!

Ingrediente

200 g fulgi de ovăz 140 g iaurt 140 g cremă de brânză 5 linguri miere esenţă de rom 5 linguri fulgi de cocos 5 linguri migdale (măcinate sau fulgi) ciocolată albă fructe proaspete sau congelate

Mod de preparare

Amesteci mierea cu fulgii de ovăz şi cu migdalele mărunţite. În crema de brânză adaugi iaurtul, fulgii de cocos şi esenţa de rom şi amesteci până obţii o pastă consistentă. Aşezi compoziţia în pahare, pe straturi, intercalând fulgii de ovăz cu crema de brânză şi termini cu cel din fructe, peste care razi ciocolată albă. Dai la rece.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg