Doine

doine jpeg

Mulţumim lui Jeni Ştefania Gavrilă din Constanţa pentru această reţetă.

Ai nevoie de

1 pachet foi de napolitane 200 g unt 250 g zahăr pudră 250 g nucă măcinată 2-3 linguri cacao esenţă rom 2-3 linguri fulgi de cocos

Mod de preparare

Laşi untul să se topească la temperatura camerei şi-l freci apoi cu zahărul pudră, până obţii o cremă pufoasă. Adaugi ulterior restul ingredientelor, cacaua, esenţa de rom şi nuca măcinată şi amesteci bine. Păstrezi câteva linguri din această cremă, pentru decor. Ungi foile de napolitane cu crema de cacao şi le bagi la frigider 2-3 ore. Le tai apoi în pătrăţele, le treci marginile prin crema de ciocolată rămasă şi le presari cu fulgi de cocos. Le păstrezi într-un loc răcoros.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.



Recente

zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg
copil mancare sanatoasa shutterstock 376928611 jpg
salata de vinete shutterstock 1789607375 jpg
afinata shutterstock 1163799046 jpg
tarator supa de iaurt cu castraveti shutterstock 685307626 jpg
cirese 1 advertorial jpeg
panna cotta caise shutterstock 288283781 jpg
plachie de pește shutterstock 529239796 jpg
salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg