Doine

Mulţumim lui Jeni Ştefania Gavrilă din Constanţa pentru această reţetă.
Ai nevoie de
1 pachet foi de napolitane 200 g unt 250 g zahăr pudră 250 g nucă măcinată 2-3 linguri cacao esenţă rom 2-3 linguri fulgi de cocos
Mod de preparare
Laşi untul să se topească la temperatura camerei şi-l freci apoi cu zahărul pudră, până obţii o cremă pufoasă. Adaugi ulterior restul ingredientelor, cacaua, esenţa de rom şi nuca măcinată şi amesteci bine. Păstrezi câteva linguri din această cremă, pentru decor. Ungi foile de napolitane cu crema de cacao şi le bagi la frigider 2-3 ore. Le tai apoi în pătrăţele, le treci marginile prin crema de ciocolată rămasă şi le presari cu fulgi de cocos. Le păstrezi într-un loc răcoros.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.