Donuts cu ciocolată

Mulţumim Danielei care ne-a trimis la redacţie această reţetă de gogoşi!
Ingrediente
500 gr faina 1 cub de drojdie coaja rasa de la 1 lamaie un pachet de unt 300 ml lapte un praf de sare 100 grame zahar esenta de lamaie 2 ou ulei pentru prajit ciocolata pentru ornat Cocos sau drajeuri pt decor
Mod de preparare
Se face maiaua din putin lapte cald, 3 linguri de faina, zaharul si drojdia si se lasa la crescut 15 min. Intr-un bol incapator se pune faina, oul, coaja de lamaie, esenta, sarea, maiaua si laptele si se omogenizeaza ingredientele apoi se adauga untul topit si se framanta . Il lasam sa creasca pana ce isi dubleaza volumul. Intindem apoi o foaie de aluat pe masa de lucru si cu ajutorul unei forme rotunde taiem gogosile iar la mijloc le mai taiem putin, pe care le lasam sa mai creasca inca 10 min iar apoi le prajim in ulei incins.( Vom obtine atat donuts cat si mini-donuts) Pentru a decora putin gogosile am folosit ciocolata topita, cocos si drajeuri.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.