Drob de ciuperci şi verdeţuri

Mulţumim Loredanei Mânz din Timişoara pentru această reţetă foarte gustoasă!
Ingrediente
8 oua 3 legaturi ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura patrunjel verde 1 cutie mare de ciuperci sare piper vegeta putin ulei
Mod de preparare
Ciupercile se scurg de zeama si se taie in bucatele mai micute. Ceapa si usturoiul verde se curata si apoi se toaca marunt, la fel se procedeaza si cu patrunjelul. Se iau 5 oua, se separa albusul de galbenus, se bate albusul spuma cu putina sare apoi se amesteca cu galbenusul. Se adauga ceapa, usturoiul si patrunjelul tocate, se condimenteaza cu piper si vegeta dupa gust. Celelalte 3 oua se fierb si apoi se curata de coaja. Intr-o forma termorezistenta unsa cu putin ulei se toarna compozitia obtinuta si se aseaza si ouale intregi fierte si decojite. Se da totul la cuptor pana se rumeneste.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.