Eclere aperitiv

Eclere aperitiv jpeg

Doamna Ermina-Mariana Vlăsceanu, Olteniţa, Călăraşi ne-a lăsat gura apă cu această reţetă de eclere aperitiv.

Ai nevoie de

250 ml apă

100 ml ulei

1 linguriţă sare

125 g făină

4 ouă

Pentru umplutură

250 g cremă de brânză

100 g brânză topită

1 ceapă verde

ardei roşu

pătrunjel

mărar

Pui la fiert apa cu uleiul şi sarea. Când dă în clocot iei vasul de pe foc, torni făina cernută şi amesteci continuu ca să nu apară cocoloaşe. Când se mai răceşte compoziţia adaugi pe rând ouăle.

Torni compoziţia într-un poş şi formezi eclere într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Le dai la cuptorul preîncălzit, la foc mic, până devin aurii (în primele 15 minute nu deschizi uşa cuptorului). Le laşi să se răcească, apoi le tai în două şi cureţi interiorul de cocă.

Pentru umplutură: toci mărunt ceapa, ardeiul, pătrunjelul şi mărarul, apoi le amesteci cu crema de brânză şi brânza topită. Umpli eclerele cu compoziţia obţinută.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg