FOTO Cartofi copţi cu ou şi şuncă

1 jpeg

E weekend şi poate te gândeşti ce ai putea pregăti bun la micul dejun pentru familia ta. O altă reţetă decât aceasta nu ar fi mai potrivită! Aşa că ia notiţe şi pregăteşte-te!

Deci, pentru a face această reţetă gustoasă şi foarte tentantă, trebuie mai întâi de toate să fierbi cartofii. Îi speli bine, îi laşi întregi, eventual cu coaja pe ei (ar fi de preferat). Decupează-i pe mijloc, astfel încât să creezi un fel de miniboluri. Unge pe interior cu puţin unt fiecare cartof şi adaugă brânză răzuită. De care vrei tu.

Deasupra pui orice fel de şuncă îţi place sau ai prin casă (de preferat ar fi una afumată). Oul crud îl spargi deasupra cu grijă. Presară sare şi piper după gust, un strop de brânză şi ceapă verde tocată. Bagă cartofii în cuptor până când s-au făcut ouăle, iar brânza s-a topit. Şi gata!

image image

sursa: stylishboard.com