FOTO Fusilli cu mazăre şi ton

Cititorii noştri se întrec în a ne trimite reţete care mai de care mai gustoase şi mai aspectuoase. Astăzi a venit rândul Biancăi Panazan din Braşov să ne surprindă cu o reţetă nouă.
Ingrediente
paste de care doriti 100-150 g mazăre congelată 1 ceapă albă 2 linguri smântână de gătit 1 cutie de ton în ulei de măsline ulei de măsline sare/piper/busuioc
Mod de preparare
Pastele se pun la fiert când apa începe să clocotească. Se lasă timpul scris pe cutie.
Ceapa se taie mărunt, se pune la călit în ulei de măsline, se adaugă şi mazărea congelată şi tonul scurs de ulei. Se pun condimentele, se lasă la foc mic, amestecând des.

Pastele fierte se scurg de apă şi se pun în tigaie peste mazăre. Se adaugă smântâna şi puţin busuioc uscat, se amestecă bine, după care le putem servi. Se servesc cu parmezan ras.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.