Fursecuri „Caise“

fursecuri caise jpeg

Floarea Pană din Lupeni, Hunedoara ne-a trimis la redacţie o delicioasă reţetă de fursecuri „caise“. Mulţumim!

Ingrediente

Pentru aluat 3 ouă 250 g zahăr 250 g ulei un pachet praf de copt o lămâie făină cât cuprinde Pentru cremă o margarină 100 g. zahăr pudră o esenţă rom 2 linguri de cacao, la care se adaugă şi scobitura.

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se face un aluat bine omogenizat din care se fac cocoloaşe cât o nucă şi se coc. Când sunt coapte se scobesc la mijloc. Pentru crema, se freacă margarina cu zahărul pudră, esenţa de rom şi cacaoa, la care se adaugă şi scobitura. Se umplu cu crema şi se lipesc două câte două, apoi se dau prin sirop amestecat cu colorant alimentar şi apoi prin zahăr tos.

Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.