Fursecuri de la bunica
Această reţetă am primit-o de la cititoarea noastră Florentina Mogoroase din Segarcea, Judeţul Dolj. Mulţumim pentru reţetă! Aşteptăm în continuare reţetele voastre la adresa retete@click.ro!
Ingrediente:
4 pahare ulei (de 100 ml) goale de 1 deget 4 pahare zahăr (măsurate în acelaşi pahar) goale de un deget 4 ouă 9 pahare de făină (măsurate în acelaşi pahar) goale de un deget 1 vârf de cuţit amoniac stins zahar pudră (opţional)
Mod de preparare:
Freci uleiul cu zahărul, apoi pui câte 1 ou şi amesteci bine de fiecare dată. Adaugi amoniacul stins şi făina şi amesteci până se omogenizează bine compoziţia. Aşezi în tavă gogoloaie mici din aluat făcute cu mâna sau cu linguriţa.
Dacă vrei poţi adauga şi ciocolată dată prin răzătoare. Şi, de asemenea, puteţi adăuga ş i alune, nuci, migdale etc.
Echipa clickpoftabuna.ro nu îşi asumă responsabilitatea eventualelor nereuşite culinare. Reţetele sunt trimise de cititorii noştri şi aparţin acestora.