Gogoşele cu icre

Cititoarea noastră din Moldova te invită să pregăteşti cele mai bune gogoşele cu icre pe care le-ai mâncat vreodată.
Ingrediente: 1 pahar unt topit, 1 pahar apă, 7 ouă, ½ linguriţă sare, 1 ½ pahar făină
Mod de preparare: Pui untul, sarea şi apa într-o oală să fiarbă. Când a dat în clocot, pui toată făina dintr-o dată şi amesteci repede-repede. După ce ai amestecat bine, tragi oala de pe foc şi pui ouăle unul câte unul amestecând continuu.
Dacă aluatul nu se mai întinde, e semn că e gata, nu mai trebuie ouă, dar continui să baţi. Iei cu lingura (sau linguriţa, depinde cât vrei să fie de mari gogoşelele) din aluat şi pui în tava de copt a aragazului.
Le dai la cuptor pentru 10 minute maximum. Le scoţi, le laşi să se răcească, le tai şi le umpli, după dorinţă, cu salată de icre, pateu de ficat, cu murături.
Lucia, Suceava