Medalioane cu cartofi şi broccoli

Domnul Dorin Mihai Suciu din Bistriţa Năsăud ne-a trimis o reţetă care ne-a lăsat gura apă, medalioane cu cartofi şi broccoli.
De ce ai nevoie pentru medalioane cu cartofi şi broccoli
250 g broccoli
450 g cartofi curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe
25 g unt
50 ml lapte
1 ou
70 g caşcaval ras
1/2 ceapă roşie
1 praf de nucşoară
sare
piper
Cum se prepară medalioane cu cartofi şi broccoli
Pui cartofii la fiert ca pentru piure şi separat fierbi broccoli. Le încerci cu o furculiţă din când în când, ca să verifici dacă s-au pătruns. După ce sunt gata scurgi legumele, apoi aşezi cartofii într-un vas. Adaugi untul, laptele, un pic de sare şi amesteci până se omogenizează. Tai broccoli bucăţele şi le pui peste cartofi. Razi ceapa şi o adaugi în compoziţie, după care pui caşcavalul şi oul bătut.
Omogenizezi uşor folosind o spatulă. Adaugi nucşoara , potriveşti de sare şi piper, apoi iei cu lingura din amestec, le aşezi într-o tavă tapetată şi le dai la cuptorul încins până când se rumenesc.